Events - ToBe
Home > Events
share

Events

Bij de Jeugdtheaterschool is veel te beleven! Naast je lessen kun je van alles doen, van het bezoeken van een voorstelling in de schouwburg tot zelf een voorstelling maken.

Samen naar een voorstelling
Met je groep bezoek je een een voorstelling in Schouwburg Kunstmin. Na afloop van de voorstelling maak je tijdens een nagesprek kennis met de acteurs of dansers van de voorstelling. Je kunt ze dan alles vragen over hun theaterleven.
Het geld voor het kaartje zit al bij het cursusbedrag inbegrepen.

Jeugdtheaterschoolfestival
Wat is er leuker dan het seizoen bij de jeugdtheaterschool afsluiten met een optreden in het theater! Alle leerlingen van de jeugdtheaterschool werken in de laatste zeven lessen van het seizoen aan een presentatie voor het Jeugdtheaterschoolfestival. Zo laat je aan iedereen zien wat je geleerd hebt bij theater, zang en dans.

Lock Down (9+)
Sluit je voor een nacht op in het Energiehuis en maak een presentatie. We beginnen op vrijdag 26 juli om 14.00 uur en eindigen op zaterdag 27 juli om 12.00 uur.
Kijk HIER voor meer informatie

Lock Down (12+)
Sluit je voor een nacht op in het Energiehuis. Bij alleen slapen blijf het niet. Onder leiding van twee docenten ga je met andere spelers (12+) op onderzoek en speel je met licht en donker. De scènes die daaruit ontstaan presenteer je de volgende dag.

 

ToBe Tipt