Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Muziek

Voor muziekles ben je nooit te jong of te oud! Wist je dat je al muziekles kunt krijgen vanaf dat je 7 maanden bent? Wil je muziekinstrumenten leren kennen of bespelen, in een band spelen of in een koor zingen? Met de Cursusvinder vind je de cursus Muziek in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk die bij jou past!

meer informatie

Muziek

Meer informatie


>> Klik HIER voor de algemene voorwaarden, kortingsmogelijkheden, lesdata, proeflessen, tarieven, instrumentenhuur & meer.

Kennismaking Muziek (7 maanden-12 jaar)
Maak kennis met muziek, welke instrumenten je allemaal kunt bespelen of ontdek hoe het is om in een band te spelen. De cursussen van 10/15 weken starten ieder half jaar in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. De groepsgrootte is per cursus verschillend. ToBe biedt de volgende kennismakingscursussen:

InstrumentKlassen (6-12 jaar)
Maak in 15 lessen kennis met een muziekinstrument en leer met je groep de eerste liedjes spelen. De cursussen starten ieder halfjaar in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. De groepsgrootte is per cursus verschillend. ToBe biedt de volgende InstrumentKlassen:

Instrument Privélessen (maximaal 4 personen)
De leeftijd waarop je kunt beginnen met het bespelen van een instrument hangt af van het gekozen instrument. Je krijgt privéles met een maximaal van 4 personen. Een jaarcursus Muziek bestaat uit 36 lesweken.
> Klik HIER op het muziekinstrument van jouw keuze om te zien vanaf welke leeftijd deze gevolgd kan worden en welke lesvormen er zijn.

Orkesten, Koren & Meer
Samen muziek maken is leuk. Met jouw instrument is het vaak mogelijk om ook in een ensemble, band, orkest te spelen of om te zingen in een koor. Een cursus bestaat uit 18 of 36 lesweken.
> HIER vind je het overzicht van alle orkesten, koren, ensembles en bands.

Popschool
Speel je al een instrument of zin je al een tijdje? Wil je graag met andere muzikanten in een band spelen? Dat kan bij de Popschool! De Popschool 4 Kids is voor kinderen van 8-12 jaar. Hierna stroom je door naar de Popschool.
> HIER vind je het overzicht van alle cursussen van de Popschool

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!