Projectbureau - ToBe
Home > Projectbureau
share

Projectbureau

ToBe organiseert naast lessen en cursussen in de vrije tijd ook kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, vakantieactiviteiten, creatieve workshops en evenementen zoals festivals. Natuurlijk altijd met kunst & cultuur als hoofdprogramma: dans, kunst&design, muziek en theater.

ToBe heet iedereen van harte welkom in de inspirerende omgeving van het Energiehuis in Dordrecht.
Maar ToBe komt ook graag naar jou toe.

ToBe Projectbureau
Het enthousiaste team van ToBe Projectbureau staat graag voor je klaar en heeft de expertise en kwaliteit in huis om van je project een onvergetelijk succes te maken. We werken transparant en tegen realistische prijzen. We helpen meedenken en bezorgen jou en je kinderen, vrienden, vriendinnen, medewerkers, collega’s, klanten of inwoners van jouw gemeente graag een leuke dag.

ToBe in het Energiehuis
ToBe zit sinds 2013 in het Energiehuis, gevestigd in de oude energiecentrale. Op de plaats waar vroeger enorme turbines draaiden om de stad Dordrecht van elektriciteit te voorzien, zijn nu theaterzalen, ateliers, lesstudio’s, vergaderruimten en horeca gerealiseerd. Het Energiehuis is dé plek om inspiratie en energie op te doen. Zeven dagen per week staat het gebouw open voor iedereen die cultuur wil beleven.

ToBe op eigen locatie
Geef je de voorkeur aan om jouw creatieve workshop of evenement op een zelf gekozen locatie te organiseren? ToBe komt graag naar je toe!

ToBe Tipt