Instrumentenhuur - ToBe
Home > Service > Instrumentenhuur
share

Instrumentenhuur

Instrument huren via ToBe, wat zijn de mogelijkheden en de kosten? De docenten geven je graag advies over een instrument: over de minimale beginleeftijd, de fysieke geschiktheid en richtlijnen over de aanschafkosten.

Klik HIER voor de tarieven en het aanbod instrumentenverhuur Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk.

Een instrumentale les volgen betekent dat de leerling in het bezit moet zijn van een goed instrument. Wij adviseren pas tot aanschaf over te gaan, als je bericht hebt ontvangen van definitieve plaatsing. Het is raadzaam om, voordat je een instrument aanschaft, hierover advies in te winnen bij de docent.

Huurinstrumenten
Bij diverse muziekhandels kan een instrument worden gehuurd met recht op koop. Bij ToBe is (zolang de voorraad strekt!) een aantal instrumenten te huur voor de periode van één jaar, het eerste leerjaar. Bij uitzondering kan deze periode met nog een jaar verlengd worden, op voorwaarde dat alle eerstejaars leerlingen voorzien zijn van een (huur)instrument en er daarna nog steeds voorraad is.

Voor het huren van een muziekinstrument onderteken je een contract. Lees de voorwaarden op het contract vooraf goed door!

Naast een goed instrument moeten ook studiemateriaal en accessoires aangeschaft worden zoals bladmuziek, snaren en rieten.

 

ToBe Tipt