Instrumentenhuur - ToBe
Home > Service > Instrumentenhuur
share

Instrumentenhuur

Hier vind je alle info en tarieven voor het huren van een muziekinstrument bij ToBe.

Het instrumentenaanbod en de tarieven in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk:
Tarieven huurinstrumenten 2024-2025


De huurovereenkomst verloopt online via ValidSign, je ontvangt hierover een e-mail. Voor de betaling van de borg en huur ontvang je een aparte factuur.

Hieronder vind je meer informatie over instrumenten voor verschillende muziekcursussen.

Ga jij een InstrumentKlas volgen?

Bij deelname aan een InstrumentKlas (cursus van 10 lessen zoals VioolKlas of GitaarKlas) betaal je géén huur, alleen borg. Reserveer je instrument via instrumenten@tobe.nl. Dan ligt deze bij de eerste les voor je klaar. Ga je na deze cursus door met muziekles dan betaal je vanaf dat moment huur. Bij inlevering van het instrument ontvang je de borg terug, mits er geen schade is ontstaan.

Bij deze cursussen is het huren van een instrument niet van toepassing: M!N! Muziek, Z!NG & SW!NG, Ontdek een Instrument en Muziek voor Baby’s, Dreumesen, Peuters en Kleuters en Kies Een Instrument.

Zelf een instrument aanschaffen

Bij diverse muziekhandels kan een instrument worden gehuurd met recht op koop. We raden je aan pas tot aanschaf over te gaan als je bericht hebt ontvangen van definitieve plaatsing op een cursus. Daarnaast raden we je aan om advies te vragen aan je docent. Houd er rekening mee dat je naast een instrument ook studiemateriaal en accessoires moet aanschaffen zoals: bladmuziek, snaren of rieten.

ToBe Tipt