Home > Over ons
share

Over ons

ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk zijn onderdeel van Stichting Cultuureducatie (SCe). ToBe is actief in Dordrecht en Papendrecht. Muziekschool Ridderkerk in Ridderkerk.

Stichting Cultuureducatie (SCe)
Ontwikkelen, ondernemen, samenwerken en hart voor cultuur. Dat is Stichting Cultuureducatie. Met onze vier labels Servicebureau Onderwijs&Cultuur, Popcentrale, ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk zijn wij dé partij voor cultuureducatie in de regio. SCe is een middelgrote publieke, culturele organisatie. Het Energiehuis in Dordrecht is onze hoofdlocatie. We richten ons op cultuureducatie in de gemeenten Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht en in de overige Drechtsteden in de vrije tijd en in het onderwijs. Onze aanwezigheid is niet te missen. Op scholen, in het Energiehuis en met culturele partners dagen wij inwoners uit om hun culturele identiteit te ontdekken. Dat doen wij als bemiddelaar, kenniscentrum en met een uitgebreid cultuureducatie-aanbod. Kortom: wie aan cultuur denkt, denkt aan Stichting Cultuureducatie.
>> sce.nu

ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk
ToBe cultuurcentrum biedt lessen en workshops op het gebied van dans, kunst & design, muziek en theater voor jong en oud, amateur en professional. ToBe programmeert en organiseert festivals, concerten, voorstellingen en evenementen, vaak in samenwerking met andere kunst- en cultuurorganisaties in Dordrecht en Papendrecht. Muziekschool Ridderkerk verzorgt dit aanbod op het gebied van muziek in Ridderkerk.
>> tobe.nl en >> muziekschoolridderkerk.nl

Popcentrale
De Popcentrale is hét popcentrum van Dordrecht en omstreken. Bij de Popcentrale kun je terecht voor het (leren) spelen in een band, voor goed ingerichte oefenruimtes, een opnamestudio en op haar podium krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren. De Popcentrale is (mede)organisator van verschillende projecten en festivals en heeft een ruim aanbod van workshops.
>> popcentrale.nl

Servicebureau Onderwijs&Cultuur
Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur (SOC) is een gekwalificeerde samenwerkingspartner op het gebied van cultuureducatie. Het SOC levert een professionele bijdrage aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van kinderen, jongeren en (kwetsbare) ouderen. Het SOC geeft advies en biedt producten, diensten en praktische ondersteuning aan alle professionals in het onderwijs, kunst en cultuur. Altijd vanuit de vraag van de partners. Een team van gedreven vakspecialisten vervult afwisselend de functie van sparringpartner, adviseur, fondsenwerver, projectleider, bemiddelaar, trainer en/of vakdocent.
>> onderwijs-cultuur.nl

 

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?