share

Events

Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht is veel te beleven! Naast je lessen kun je van alles doen, van voorstellingsbezoeken tot theater- en zeilvakanties.

Voorstellingsbezoeken | Club JTS | Jeugdtheaterschool Festival | TheaterAvontuur

Voorstellingsbezoeken

Met je groep bezoek je een of meer bijzondere voorstelling in Schouwburg Kunstmin of een voorstelling van de Jeugdtheaterschool. Dit tegen een zeer lage prijs die al bij je cursusgeld zit inbegrepen. Na afloop maak je tijdens een nagesprek kennis met de acteurs of dansers van de voorstelling. Je kunt ze dan alles vragen over hun theaterleven.

Club JTS 12+
Tijdens Club JTS komt alles wat de jeugdtheaterschool zo leuk maakt samen. Probeer een scène, dans of lied uit op het publiek, klets gezellig bij met de (andere) Jeugdtheaterschoolleerlingen, en doe inspiratie op door te kijken naar de presentaties. De dj draait de hele avond fijne muziek voor op de dansvloer.
Ook als je geen lessen volgt bij JTSD ben je van harte welkom om iets te laten zien aan het publiek. Speel je in een bandje en wil je graag optreden? Dat kan ook! Om mee te doen aan Club JTS meld je je aan via theater@tobe.nl.

Jeugdtheaterschool Festival
Wat is er leuker dan het seizoen bij de jeugdtheaterschool afsluiten met een optreden in het theater! Alle leerlingen van de jeugdtheaterschool werken in de laatste zeven lessen van het seizoen aan een presentatie voor Festival Hoogspanning. Zo laten ze aan iedereen zien wat ze geleerd hebben bij acteren, zang en dans.

TheaterAvontuur
In de zomervakanties organiseert JTSD in samenwerking met Prego Zeilzwerven theater- en zeilvakantie in Friesland. Je verblijft een week op een echte Skûtsje, een groot Fries zeilschip. Je vaart door Friesland en wordt zo iedere dag ergens anders wakker. Je zeilt, maakt theater en viert vakantie op het water: barbecuen op het dek, kampvuur maken, een dorpje bekijken en lekker afkoelen tijdens een watergevecht. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.zeilzwerven.nl.

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!