Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen

Popschool

Bespeel je al een instrument of zing je al een tijdje? Wil je graag met andere muzikanten in een band spelen? Meld je dan aan bij de Popschool! Kies voor PopKlas als je wilt proeven hoe het is om in een band te spelen. De Popschool 4 Kids is voor kinderen en daarna stroom je door naar de Popschool.

meer informatie

Popschool

Meer informatie


Popschool
Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring. Ze zijn afkomstig uit verschillende stijlen in de popmuziek. Van metal tot rock, blues, funk en soul… alles is vertegenwoordigd in het docententeam. De Popschool heeft 36 lesweken. De lessen van de Popschool worden gegeven in goed ingerichte lesruimtes in de kelder van het Energiehuis in Dordrecht.

Popschoollessen

 1. PopKlas (7-12 jaar) 15 weken, 30 minuten les per week op het instrument. Een aantal lessen spelen de cursisten samen en krijgen dan les als band.
 2. Popschool 4 Kids bandles en instrumentles (8-12 jaar) 36 lesweken, 45 minuten bandles per week en 30 minuten instrumentles per 2 weken
 3. Popschool 4 Kids bandles (8-12 jaar)
  36 lesweken, 45 minuten bandles per week
 4. Popschool bandles en instrumentles (12-18 jaar)
  36 lesweken, 60 minuten bandles per week en 20 minuten instrumentles per 2 weken
 5. Popschool bandles (12-18 jaar)
  36 lesweken, 60 minuten bandles per week

Optreden
Alle Popschoolbands treden aan het eind van het seizoen op tijdens Popschool Live! De Dordtse bands gaan de studio van ProSound (Energiehuis) in om een echte opname te maken. De Popcentrale werkt samen met verschillende festivals in Dordrecht, waaronder Wantijpop. Sommige popschoolbands krijgen de kans om zich hier te presenteren en zo meer podiumervaring op te doen.

Werkwijze aanmelding
Na aanmelding voor de start van het nieuwe seizoen wordt er voor september contact met je opgenomen om het niveau en de muziekvoorkeuren te bespreken. We doen ons best om je meteen in een band te plaatsen of een nieuwe band samen te stellen. Als het nog niet mogelijk is om een band samen te stellen dan kom je op een wachtlijst. Wil je al beginnen met muziek maken tot er een plaats vrij komt in een band? Dan kan dat in een PopKlas.

Aanmelden en instromen gedurende het seizoen is ook mogelijk.

ToBe Tipt

We ontvangen graag je feedback over deze pagina of website, laat ons weten wat we kunnen verbeteren!