Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen
190612 Muziek Gitaar GitaarKlas - Fotografie Peter Verheijen
Home > Cursussen > Muziek

Muziek

Voor muziekles ben je nooit te jong of te oud! Wist je dat je al muziekles kunt krijgen vanaf dat je 6 maanden bent? Wil je muziekinstrumenten leren kennen of bespelen, in een band spelen of in een koor zingen? Met de Cursusvinder vind je de cursus Muziek in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk die bij jou past!

meer informatie

190612 Muziek Gitaar GitaarKlas - Fotografie Peter Verheijen

Meer informatie


>> Klik HIER voor de algemene voorwaarden, kortingsmogelijkheden, lesdata, proeflessen, tarieven, instrumentenhuur & meer.

Kennismaking Muziek (6 maanden t/m 12 jaar)
Maak kennis met muziek, welke instrumenten je allemaal kunt bespelen of ontdek hoe het is om in een band te spelen. De cursussen van 5/10/15 weken starten ieder half jaar in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. De groepsgrootte is per cursus verschillend. ToBe biedt de volgende kennismakingscursussen:

Kennismaken met één Instrument/ InstrumentKlassen (6-12 jaar)
Maak in 10 lessen kennis met een muziekinstrument en leer met je groep de eerste liedjes spelen. De cursussen starten drie keer per jaar in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. De groepsgrootte is per cursus verschillend. Ouder dan 12 jaar en wil je een InstrumentKlas van 10 weken volgen? Neem dan contact op met de Klantenservice.
ToBe biedt de volgende InstrumentKlassen:

Instrument jaarcursussen
De leeftijd waarop je kunt beginnen met het bespelen van een instrument hangt af van het gekozen instrument. Een jaarcursus Muziek bestaat uit 36 lesweken.
> Klik HIER op het muziekinstrument van jouw keuze om te zien vanaf welke leeftijd deze gevolgd kan worden en welke lesvormen er zijn.
Maak gratis gebruik van oefenruimtes in het Energiehuis:

Orkesten, Koren & Meer
Samen muziek maken is leuk. Met jouw instrument is het vaak mogelijk om ook in een ensemble, band, orkest te spelen of om te zingen in een koor of band. Een cursus bestaat uit 18 of 36 lesweken.
> HIER vind je het overzicht van alle orkesten, koren, ensembles en bands.

Popschool
Speel je al een instrument of zin je al een tijdje? Wil je graag met andere muzikanten in een band spelen? Dat kan bij de Popschool! De Popschool4Kids is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Hierna stroom je door naar de Popschool.
> HIER vind je het overzicht van alle cursussen van de Popschool

ToBe Tipt