Vijf danslessen High Heels & Commercial - ToBe
share

Vijf danslessen High Heels & Commercial

Wil jij dansend de zomer in? Doe dan mee met de ultra korte cursus High Heels & Commercial met danser Fleur van der Wel. Ze geeft vanaf 7 juni vijf woensdagen les van 20.00 tot 21.00 uur in het Energiehuis. Je leert in de eerste drie lessen met zelfvertrouwen op hakken lopen en dansen bij High Heels. Bij CommerciaI, de laatste twee lessen, leer je dansen zoals in videoclips en performances tijdens concerten.

Info en inschrijven High heels & Commercial

Wie is Fleur van der Wel

Al op jonge leeftijd wist Fleur dat ze het liefst alleen maar wilde dansen. Ze volgde de vooropleiding dans bij Lucia Marthas  in Rotterdam. Daarna ging ze naar Albeda Danscollege waar ze haar diploma als professioneel danser en dansdocent behaalde. Fleur houdt van verschillende soorten dans, zoals jazz, ballet, modern, urban en tap en ze maakt het graag gezellig tijdens haar lessen, een goede sfeer in de groep vindt ze belangrijk. Bekijk dansvideo’s van Fleur op Instagram: @fleurvanderwel_

Wat doe je bij High Heels

Je gebruikt bij deze lessen veel je core en beenspieren om met beheersing te dansen. De technieken die je leert pas je met uitstraling en flair toe in een choreografie. Voel je je nog niet helemaal zeker op een hoge hak? Dan ben je op een lagere hak ook van harte welkom. Alle genders kunnen hakken dragen.

Wat doe je bij Commercial

Commercial is een sexy dansstijl die draait om energie en performance. Er komen bewegingen in voor vanuit allerlei andere dansstijlen zoals hiphop, streetdance, femme, modern en nog veel meer.

ToBe Tipt