ToBe Pop Orchestra zoekt muzikanten! - ToBe
share

ToBe Pop Orchestra zoekt muzikanten!

In mei ‘24 start de tweede editie van ToBe Pop Orchestra. In korte tijd werken we met een groep aan het zelf schrijven van een eigen symfonie en we gaan deze live laten horen op het podium van Popcentrale! Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud, thuis op je instrument en toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor dit energieke project!

Tijdens 5 bijeenkomsten schrijven de deelnemers onder begeleiding van docent/bandcoach Geert Teekens een korte pop-symfonie. Elke deelnemer brengt iets in en in de groep wordt dit uitgewerkt tot één stuk. Het stuk heeft de vorm van een klassieke symfonie, maar de bezetting zal een mix van klassiek en pop-instrumentarium zijn. Het Pop Orchestra vindt plaats naast de reguliere muzieklessen. Tijdens deze lessen ondersteunt jouw docent je in het schrijfproces.

Inschrijven

Wil jij meedoen? Schrijf je hier in! 

Vorm
5 bijeenkomsten en een voorstelling. De voorstelling vindt plaats in de zaal van Popcentrale en wordt vastgelegd op beeld en geluid
Grootte groep minimaal 4, maximaal 10

Repetities & uitvoering op woensdagavond 19:30 – 21:00

Data:
wo 15 mei Repetitie 1
wo 22 mei Repetitie 2
wo 29 mei Repetitie 3
wo 5 juni Repetitie 4
wo 12 juni Repetitie 5
wo 19 juni Uitvoering @ Popcentrale

Wat kun je verwachten?

  • Spelen op gehoor, zonder bladmuziek
  • Improviseren
  • Do It Yourself – mentaliteit
  • Regels breken
  • Samenwerken
  • Keuzes maken en zelf de leiding nemen
  • Optreden in een poppodium
  • Een kort, energiek project, waarin plezier maken, samenwerken en jezelf ontwikkelen voorop staan.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt de basis van je instrument onder de knie, zowel technisch als theoretisch. Je weet dus basis akkoorden, noten en ritmes te benoemen en spelen. Je hoeft geen ervaring met samenspelen of zelf componeren te hebben. Het belangrijkste is dat je er voor open staat om nieuwe dingen te proberen en bereid bent iets van jezelf in het project te leggen. Dit betekent dat je ook tussen de repetities door aan het materiaal bezig bent.

Heb je vragen? Neem contact op met Geert Teekens via info@geertteekens.nl

ToBe Tipt