Dit zijn onze cursussen in 2023-2024 - ToBe
share

Dit zijn onze cursussen in 2023-2024

Onze cursussen van het nieuwe seizoen staan online! Kom je na de zomer bij ons strip en games tekenen, breakdancen of samen theater maken? De lessen starten in de week van 4 september. Om het kiezen iets gemakkelijker te maken kun je op onze Open Dagen op 19 en 20 augustus alles gratis uitproberen. Bekijk alle cursussen alvast via de Cursusvinder.

Op zaterdag 19 augustus is de Open Dag in Ridderkerk in Het Plein en op zondag 20 augustus ben je welkom op de Open Dag in Dordrecht in het Energiehuis. Houd onze website in de gaten voor het programma.

Nieuw: mode, ukelele en media

Wil je graag leren je eigen kleding of tas te ontwerpen én maken? Start dan op woensdag 6 september bij Mode maak je zelf (11-18 jaar).
We starten op vrijdag 8 september met de UkeleleKlas (6-12 jaar). Perfect voor kinderen die hun muziekinstrument overal mee naartoe willen nemen. Of ontdek bij Media Lab (9-13 jaar) hoe je jouw eigen kunst, met de hand en digitaal, tot leven kunnen brengen.

DJ en Producing

Ook in het nieuwe seizoen geven we lessen DJ en Producing, samen met Ubeat van Lucien Foort. Bekijk onze cursussen DJ & Producing.

Tegemoetkoming lesgeld

Wil je meer weten over betalen met je Dordtpas, Ridderkerkpas of een vergoeding via Stichting Leergeld?
Ga naar tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.

ToBe Tipt