Theater voor Keti Koti - ToBe
share

Theater voor Keti Koti

ToBe maakt een performance voor “Theater voor Keti Koti” en iedereen van 12 t/m 21 jaar kan meedoen! Theaterervaring is niet nodig. Heb je meer met spoken word, dans of zang? Ook dan ben je van harte welkom. Samen met theatermaker Asther Mejia-Tauwnaar werk je in zes repetities naar het optreden toe. Op vrijdag 24 mei van 18.00 tot 21.00 uur is de eerste samenkomst in het Energiehuis, de performance voor publiek is op zondag 30 juni.

Om met dit project mee te kunnen doen, hoef je niet veel theaterervaring te hebben. Het is wel belangrijk dat je commitment toont en alle repetities aanwezig bent. Lees daarom de Planning en de Productiewijzer goed door.

Planning repetities en presentaties

Voorstellingsdatum
* Zondag 30 juni
* Maandag 1 juli onder voorbehoud

Locatie voorstelling: een nader te bepalen locatie in Dordrecht.

Theater voor Keti Koti landelijk
Keti Koti – wat in het Sranantongo ‘Gebroken Ketenen’ betekent – staat voor de herdenking van het slavernijverleden en de viering van de formele afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863 in Suriname en op de Nederlandse Antillen.
Theater voor Keti Koti is een landelijk initiatief en wil met voorstellingen en artistieke programma’s bewustwording creëren en de betekenis van de landelijke herdenking en viering op 1 juli verdiepen en meer zichtbaar maken. Door heel Nederland worden jaarlijks op verschillende podia verhalen van (jonge) theatermakers verteld die reflecteren op die geschiedenis en de weerslag daarvan in onze samenleving van vandaag. Er is ruimte voor nieuwe verhalen en theatraal onderzoek, historisch materiaal en het optekenen van de orale geschiedenis. We willen zoveel mogelijk mensen, door het hele land, bij Theater voor Keti Koti betrekken.

Klik hier om je in te schrijven!

ToBe Tipt