ToBe Muziek: extra info voor cursisten - ToBe
share

ToBe Muziek: extra info voor cursisten

Muziekinstrument huren
Het is mogelijk om een muziekinstrument te huren bij ToBe. Je kunt deze van te voren reserveren door te mailen naar klant@tobe.nl. Bij je eerste les ligt het instrument dan voor je klaar in het lokaal. Cursisten van Kies Een Instrument en InstrumentKlassen (zoals TompetKlas of CelloKlas) betalen alleen € 50,- borg voor het instrument. Cursisten van jaarcursussen (groep en individueel) betalen naast deze borg ook huur. Bekijk alle huurtarieven
Cursussen waarbij het huren van instrumenten niet van toepassing is: M!N! Muziek, Z!NG & SW!NG, Muziekparade en Muziek voor Baby’s, Dreumesen, Peuters en Kleuters.

Vakanties en vrije dagen
Bekijk alle vakanties en vrije dagen van dit seizoen

Presentatie Orkest Moesika
Op dinsdag 21 maart 2023 is de eindpresentatie van Orkest Moesika in het Energiehuis. Deze presentatie is samen met Atelier Papjee.

Eindpresentaties InstrumentKlassen
Alle kinderen die deelnemen aan een InstrumentKlas geven aan het einde van hun lessenreeks een concert om te laten horen wat ze hebben geleerd. Hieronder zie je de data van deze concerten in Dordrecht en Ridderkerk. De leerlingen uit Papendrecht doen mee in Dordrecht. Je wordt tijdig per e-mail geïnformeerd over het concert waar je aan meedoet.

  • Cursisten die starten in september spelen tijdens het Herfstnotenconcert:
    Ridderkerk wo 16 november / Dordrecht za 19 november 2022
  • Cursisten die starten in januari spelen tijdens het Lentenotenconcert:
    Ridderkerk wo 29 maart / Dordrecht za 21 april 2023
  • Cursisten die starten in april spelen tijdens het Zomernotenconcert:
    Ridderkerk wo 28 juni / Dordrecht za 1 juli 2023

Open Podium – vrijdag 11 november 2022, 31 maart en 2 juni 2023
Voor iedereen die les volgt bij ToBe en wil optreden voor een klein publiek.

Muziekfestival – za 20 mei (Dordrecht) en wo 14 juni (Ridderkerk) 2023
Alle cursisten die groepsles of individueel les volgen laten aan het einde van het seizoen horen wat ze hebben geleerd. De cursisten uit Papandrecht doen mee met het Muziekfestival in Dordecht. De deelnemende cursisten worden tijdig per e-mail geïnfomeerd over het festival.

ToBe Tipt