ToBe Muziek: extra info voor cursisten - ToBe
share

ToBe Muziek: extra info voor cursisten

Reserveer een muziekinstrument

Wil je een instrument huren bij ToBe? Reserveer deze dan van te voren door te mailen naar instrumenten@tobe.nl. Je krijgt je huurinstrument dan tijdens je eerste les.

Wat kost het?

Cursisten van InstrumentKlassen (zoals een TrompetKlas of CelloKlas van 10 lessen) betalen alleen €50,- borg voor het instrument. Cursisten van jaarcursussen (groep en individueel) betalen naast deze borg ook huur. Voor de betaling van de borg en huur ontvang je een aparte factuur. Je huurcontract verloopt via ValidSign, je ontvangt hierover een e-mail.
meer info & huurtarieven

Bij deze cursussen is het huren van instrumenten niet van toepassing: M!N! Muziek, Z!NG & SW!NG, Ontdek een Instrument en Muziek voor Baby’s, Dreumesen, Peuters en Kleuters en Kies Een Instrument.

Vakanties en vrije dagen

Bekijk alle vakanties en vrije dagen van dit seizoen

Presentatie Orkest Moesika

Op dinsdag 19 maart 2024 is de eindpresentatie van Orkest Moesika in het Energiehuis. Deze presentatie is samen met Atelier Papjee.

Eindpresentaties InstrumentKlassen

Alle kinderen die deelnemen aan een InstrumentKlas geven aan het einde van hun lessenreeks een concert om te laten horen wat ze hebben geleerd. Hieronder zie je de data van deze concerten in Dordrecht en Ridderkerk. De leerlingen uit Papendrecht doen mee in Dordrecht. Je wordt tijdig per e-mail geïnformeerd over het concert waar je aan meedoet.

  • Cursisten die starten in september spelen tijdens het Herfstnotenconcert:
    Ridderkerk wo 15 november 2023 / Dordrecht za 18 november 2023
  • Cursisten die starten in januari spelen tijdens het Lentenotenconcert:
    Data volgen
  • Cursisten die starten in april spelen tijdens het Zomernotenconcert:
    Data volgen

Open Podium – vrijdag 17 november 2023
Voor iedereen die les volgt bij ToBe en wil optreden voor een klein publiek.

Muziekfestival – za 25 mei (Dordrecht) en wo 22 mei(Ridderkerk) 2024
-update: Muziekfestival Dordrecht gaat niet door (Ridderkerk wel)-
Alle cursisten die groepsles of individueel les volgen laten aan het einde van het seizoen horen wat ze hebben geleerd. De cursisten uit Papandrecht doen mee met het Muziekfestival in Dordecht. De deelnemende cursisten worden tijdig per e-mail geïnfomeerd over het festival.

ToBe Tipt