Popschool - ToBe

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen
210720 Energiefestival Popschool basgitaar-foto DvdW
Home > Cursussen > Muziek > Popschool

Popschool

Bespeel je een instrument of zing je al een tijdje en wil je graag popmuziek in een band spelen? Meld je dan aan voor Popschool4 Kids (8-12 jaar) of de Popschool (12 t/m 24 jaar)!
De Popschool muzieklessen worden in Dordrecht in de Popcentrale gegeven en in Ridderkerk in Het Plein.

Als Popschoolcursist kun je gratis gebruik maken van de oefenruimtes in de Popcentrale. Lees HIER meer.

meer informatie

210720 Energiefestival Popschool basgitaar-foto DvdW

Meer informatie


Popschool
Je krijgt les van professionele docenten met veel ervaring. Ze zijn afkomstig uit verschillende stijlen in de popmuziek. Van metal tot rock, blues, funk en soul… alles is vertegenwoordigd in het docententeam. De Popschool heeft 36 lesweken.

Popschoollessen en leerlijn
Kennismaking
Kies een instrument Pop (6-8 jaar) 15 weken, 45 minuten les per week
Kennismaking popinstrument (7-12 jaar) 15 weken, 30 minuten les per week op het instrument
Basis
Popschool 4 Kids bandles en instrumentles (8-13 jaar) 36 lesweken, 45 minuten bandles per week en 30 minuten instrumentles per 2 weken
Basis +
Popschool bandles en instrumentles (12-24 jaar)
36 lesweken, 60 minuten bandles per week en 20 minuten instrumentles per 2 weken
Gevorderd
Popschoolbandles (12-20 jaar)
36 lesweken, 60 minuten bandles per week

Optreden
Alle Popschoolbands in Dordrecht  treden twee keer per seizoen op in de Talent Stage in de Popcentrale en gaan de studio van ProSound (in het Energiehuis) in om een echte opname te maken. De Popcentrale werkt samen met verschillende festivals in Dordrecht, waaronder Wantijpop en Big Rivers. Sommige Popschoolbands krijgen de kans zich hier te presenteren en zo meer podiumervaring op te doen.

Werkwijze aanmelding
Na inschrijving voor de start van het nieuwe seizoen wordt vóór september contact met je opgenomen. We doen ons best om je meteen in een band te plaatsen of een nieuwe band samen te stellen. Als dit nog niet mogelijk is, kom je op een wachtlijst. Dit laatste geldt ook voor aanmeldingen die binnenkomen tijdens het cursusseizoen.

Wil je al beginnen met muziekmaken tot er een plaats vrijkomt in een band? Dat kan bijvoorbeeld door een kennismakingscursus te volgen of door op les te gaan bij een van onze docenten (privé of in een klasje).
Aanmelden en instromen gedurende het seizoen is ook mogelijk: schrijf je in via de website zodat je op de wachtlijst terechtkomt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

ToBe Tipt