Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen
Home > Cursussen > Kunst & Design

Kunst & Design

Laat je inspireren door ervaren docenten in mooie, ruime ateliers. Kunst & Design biedt cursussen Tekenen & Schilderen, Ruimtelijk Werken, Mode & Design en Fotografie & Media voor kinderen, jongeren en volwassenen. Instromen is het hele seizoen mogelijk als er nog plaats is. Alle cursussen Kunst & Design vinden plaats in het Energiehuis.

meer informatie

Meer informatie


De lessen Kunst & Design zijn onderverdeeld in:

  1. Tekenen & Schilderen
  2. Ruimtelijk Werken
  3. Fotografie & Media
  4. Mode & Design

De cursussen Kunst & Design voor kleuters, kinderen en jongeren bestaan uit 15 lessen en starten in september en aan het begin van het nieuwe jaar. De cursus wordt altijd afgesloten met een presentatie van het gemaakte werk tijdens de laatste les. Alle lessen Kunst & Design vinden plaats in de prachtige ateliers in het Energiehuis in Dordrecht.
Houd de website in de gaten voor een up-to-date overzicht!

>> Klik HIER voor meer informatie over kortingsmogelijkheden, lesdata, proeflessen en meer.


Inschrijven cursus Kunst & Design voor volwassenen
Het inschrijven voor een cursus Kunst & Design voor volwassenen (met uitzondering van Atelier Papjee 18+) verloopt rechtstreeks via de docent. Deze docenten huren een atelier bij ToBe en zijn zelf verantwoordelijk voor het contact en de afspraken met hun klanten. Het werk van de cursisten van de cursussen voor volwassenen wordt wanneer mogelijk geëxposeerd in het Energiehuis of daarbuiten.

Stuur een e-mail naar de docent met de onderstaande gegevens van jou. Dit is een andere werkwijze dan bij overige cursussen van ToBe.

Gevraagde gegevens:

  1. voor- en achternaam
  2. adres
  3. postcode en woonplaats
  4. e-mailadres
  5. telefoonnummer
  6. geboortedatum

Het e-mailadres van de docent staat in de omschrijving van jouw gekozen cursus.

ToBe Tipt