Kinderen - ToBe

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen
Home > Cursussen > Muziek > Kinderen

Kinderen

Muziek maakt slim! En muziekmaken is leuk. Hier vind je het aanbod Muziek voor kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar. Wordt het een kindercursus Muziek zoals Muziek op Schoot, Muziek voor Peuters, Muziek voor Kleuters, Kies Een Instrument, Pianoklas of les op een instrument? Met de Cursusvinder vind je de cursus die bij jou past

meer informatie

Cursussen

filter cursussen:

Doelgroep(en)

Locatie(s)

Dag(en)

61
items gevonden
meer cursussen

Meer informatie


Kindercursussen Muziek
De kindercursussen Muziek zijn muzieklessen in groepen. De verschillende cursussen starten ieder half jaar. Kinderen kunnen kindercursussen Muziek volgen vanaf 7 maanden tot ongeveer 8 jaar oud. Er is altijd weer iets nieuws te beleven. Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters zijn cursussen die meerdere keren leuk en interessant blijven voor ouder/verzorger met kind.

De Kleutercursussen verzorgen een muzikale basis om daarna in te stromen bij Kies een Instrument (KEI). In de KEI cursussen kun je groeien. Voor iedere leeftijd zijn er instrumenten om te leren kennen en uit te proberen. Daarnaast werk je aan een brede muzikale basis.
De cursussen die zich richten op een specifiek instrument gaan dieper in op de techniek en muzikale vaardigheden van het muziekmaken. De meeste cursussen zijn 15 lessen. De docent geeft rond les 13 een advies aan de ouders over de mogelijkheden voor vervolglessen of cursussen.

Instrumenten
Natuurlijk is het ook mogelijk om les te krijgen op een instrument.

De kindercursussen Muziek en muziekles worden op verschillende leslocaties in Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht gegeven. Met de Cursusvinder vind je de cursus die bij jou past. Klik voor de Cursusvinder op het paarse vierkantje boven in het menu.

ToBe Tipt