Gitaar - ToBe

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

Doelgroep

Discipline(s)

Locatie(s)

Dag(en)

0
cursussen gevonden
Filter verwijderen
210720 Energiefestival Popschool gitaar-foto DvdW

Gitaar

Hieronder vind je het overzicht van de verschillende gitaarcursussen.

Je kunt kiezen voor een kennismakingscursus GitaarKlas, een jaarcursus Gitaar of speel mee op gitaar in een van de ensembles, orkesten of bij de Popschool.

De gitaarlessen worden gegeven in Dordrecht, Ridderkerk en Papendrecht.

meer informatie

210720 Energiefestival Popschool gitaar-foto DvdW

Meer informatie


>> Klik HIER voor de algemene voorwaarden, kortingsmogelijkheden, lesdata, proeflessen, tarieven, instrumentenhuur & meer.

Kennismaken met één Instrument/ InstrumentKlassen (6-12 jaar)
Maak in 10 lessen kennis met een muziekinstrument en leer met je groep de eerste liedjes spelen. De cursussen starten drie keer per jaar in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk. De groepsgrootte is per cursus verschillend. ToBe biedt de volgende InstrumentKlassen:

Instrument jaarcursussen
De leeftijd waarop je kunt beginnen met het bespelen van een instrument hangt af van het gekozen instrument. Een jaarcursus Muziek bestaat uit 36 lesweken.
> Klik HIER op het muziekinstrument van jouw keuze om te zien vanaf welke leeftijd deze gevolgd kan worden en welke lesvormen er zijn.

Orkesten, Koren & Meer
Samen muziek maken is leuk. Met jouw instrument is het vaak mogelijk om ook in een ensemble, band, orkest te spelen of om te zingen in een koor. Een cursus bestaat uit 18 of 36 lesweken.
> HIER vind je het overzicht van alle orkesten, koren, ensembles en bands.

Popschool
Speel je al een instrument of zin je al een tijdje? Wil je graag met andere muzikanten in een band spelen? Dat kan bij de Popschool! De Popschool 4 Kids is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Hierna stroom je door naar de Popschool.
> HIER vind je het overzicht van alle cursussen van de Popschool

ToBe Tipt