Home > Over ons > Werken bij ToBe
share

Werken bij ToBe

ToBe cultuurcentrum is een bijzondere werkgever in de regio Drechtsteden. ToBe cultuurcentrum biedt lessen en workshops op het gebied van dans, kunst & design, muziek en theater voor jong en oud, amateur en professional.

ToBe programmeert en organiseert festivals, concerten, voorstellingen en evenementen, vaak in samenwerking met andere kunst- en cultuurorganisaties in Dordrecht en Papendrecht.

ToBe is aangesloten bij de branchevereniging Kunstconnectie en volgen de arbeidsvoorwaarden de cao kunsteducatie

ToBe als spin in het web
ToBe is als brede basisvoorzieninig al jaren de kerninstelling voor cultuureducatie die door de gemeenten Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk wordt gesubsidieerd. ToBe doet dit niet alleen, maar in samenwerking met vele partners, zoals de de subsidiërende gemeenten, de lokale culturele partners, het amateurveld en de onderwijsinstellingen.

ToBe & Partners
Onder de naam ToBe & Partners faciliteert ToBe diverse cursussen voor volwassenen vanaf 21 jaar. ToBe biedt op deze manier freelancedocenten tegen een schappelijke prijs een plek om hun cursus aan te bieden en op de website van ToBe zichtbaar te zijn. Cursisten schrijven zich in door via de pagina van de cursus contact op te nemen met de docent. De docent regelt daarna zelf de plaatsing en betaling.

Heb je interesse om als freelancedocent een cursus aan te bieden via ToBe & Partners?
Neem dan contact op met ToBe via verhuur@tobe.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?