share

ZomerZwerfKaart – activiteiten bij ToBe

Voor een leuke zomervakantie hoef je de stad niet uit! Met de ZomerZwerfKaart kun je langs Dordtse instellingen voor leuke activiteiten, zo ook bij ToBe. Het ToBe Projectbureau organiseert voor kinderen van 4-12 jaar toffe workshops in het Energiehuis.

Kleuters van 4-5 jaar
De kleuterochtend is op dinsdag 15 augustus met losse workshops van 10.00-11.00 uur en van 11.15-12.15 uur. Kosten: € 5,00 per workshop per kind

Kinderen van 6-12 jaar

De kinderen kunnen zich vermaken tijdens de workshopochtenden op 14, 15 en 17 augustus. Iedere ochtend kun je kiezen uit:

  • de workshop Kunst & Design van 10.00-12.00 uur óf:
  • de combiworkshops met twee workshops;
    • Theater & Muziek
    • óf Theater & Dans van 10.00- 12.15 uur.

Kosten: € 10,00 per ochtend per kind

Kaartverkoop
Kaartjes zijn online te koop via de website van ToBe.
Ga hiervoor naar de Agenda op de website.
Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen mogelijk).
Maar let op, op=op!

Dinsdag 15 augustus 4-5 jaar

Dinsdag 15 augustus 6-12 jaar

Donderdag 17 augustus 6-12 jaar


DE ZomerZwerfKaart!
Met deze kaart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar, gedurende de gehele zomervakantie terecht bij de organisaties om een geweldige zomer te beleven.

Er zijn toffe activiteiten bij: de Bibliotheek AanZet, Duurzaamheidscentrum Weizigt, De Biesbosch, Dordrechts museum, Hof van Nederland, Huis van Gijn, Onderwijsmuseum, Kinderboekwinkel de Giraf, The Movies Dordrecht en ToBe cultuurcentrum.

Deelnemers krijgen na afloop van een activiteit een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgen ze een leuke verrassing. De ZomerZwerfKaart is begin juli verkrijgbaar bij alle deelnemende organisaties of HIER te downloaden.

facebookpagina
Like de pagina www.facebook.com/zomerzwerfkaart en blijf op de hoogte van het volledige zomerprogramma en het laatste nieuws.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?