share

Zomerconcert door het Drechtsteden Jeugdorkest

Het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO) geeft op zaterdag 13 juli twee Zomerconcerten in Ketel 2 in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Als 'special guests' het Drechtsteden Jeugd Ensemble (DJE) en de twee winnaars van het ToBe Solisten Concours 2019. De concerten, met klassieke ‘zomerse’ muziek beginnen om 15.00 en 20.00 uur.

Programma
Op het programma staan zomerse werken van bekende en minder bekende componisten onder andere Summer Evening van Delius, Pastoral d’ Été van Honegger en Gershwin’s Porgy and Bess medley met Summertime. Voor de pauze speelt het DJE Berceuse van Fauré en spelen ze samen met het DJO het ballet uit Rosamunde van Schubert.

Winnaars ToBe Solisten Concours 2019
Manli Zhao speelt voor de pauze op de piano Summer van Hisiashi en na de pauze speelt Soroesh Kadir deel 2 van Pianoconcert 2 van Rachmaninoff.

Het DJO zou het DJO niet zijn als er geen muzikale verrassingen op dit zomerconcert zijn. Maak het mee op zaterdag 13 juli in Ketel 2 in het Energiehuis!

Kaarten
Kaartjes à € 5,- (€ 3,00 tot en met 20 jaar) koop je online of aan de kassa van het Energiehuis (alleen PIN). De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 21.00 uur.
Zomerconcert 15.00 uur
Zomerconcert 20.00 uur

Orkest en Ensemble
Het Drechtsteden Jeugdorkest (DJO) bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Zo ook het DJE waar kinderen van 7 tot en met 12 jaar samen muziek kunnen spelen.
Beide orkesten hebben ongeveer 30 leden. Het orkest en het ensemble staan beiden onder leiding van Casper van Nugteren, hun jaarlijkse Zomerconcerten zijn inmiddels een mooie traditie bij ToBe.
Meer informatie: Drechtsteden Jeugdorkest, Drechtsteden Jeugd Ensemble.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?