share

Workshops4Kids in de kerstvakantie

Vakantie vier je bij ToBe! Niets meer te doen in de kerstvakantie? Op woensdag 3 januari organiseert ToBe een leuke workshopdag in het Energiehuis in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Muziek en Kunst & Design. Ook zijn er twee kleuterworkshops voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Workshopdag 6 – 12 jaar
Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Muziek en Kunst & Design,  waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 11.00 uur en sluiten rond 14.30 uur de dag af met een korte eindpresentatie aan elkaar en de ouders/verzorgers en andere fans.
Bij de workshop Kunst & Design maak je een winterschilderij van stofjes. De dansworkshop staat in het teken van moderne dans en bekende popliedjes en tijdens de workshop Muziek ga je lekker trommelen.

Kleuterworkshops 4 – 5 jaar
De kleuterworkshops zijn van 9.30 tot 10.30 uur. Kleuters kunnen kiezen uit een workshop Muziek of Kunst & Design.
Tijdens de workshop Muziek leer je trommelen op een Djembé en in de workshop Kunst & Design maak je een winters diertje dat niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook leuk is om te voelen. Laat een rendier of ijsbeer in 3d ontstaan door te mozaïeken met zaadjes, nootjes en boontjes.

Kaartverkoop
Een kaartje voor de workshopdag kost € 10,- per kind. Een kaartje voor de kleuterworkshop kost € 5,- per kind. De kaartjes zijn via deze pagina te koop of aan de kassa van het Energiehuis. Op 25/26 december en 1 januari 2018 is de kassa gesloten.
Kaartjes Workshopsdag 6-12 jaar
Kaartjes Workshops Muziek 4-5 jaar
Kaartjes Workshops Kunst & Design 4-5 jaar

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?