Gratis workshops tijdens de Brusjesdag - ToBe
share

Gratis workshops tijdens de Brusjesdag

Heb jij een broer of zus die een beperking heeft of ziek is? Dan is de Brusjesdag op woensdag 9 november voor jou! Brusjes is een combinatie van de woorden broertjes en zusjes. Tijdens de Brusjesdag van ToBe is er een workshop DJ'en (15.00-16.00u) en Striptekenen (16.15-17.15u). Deze workshops zijn speciaal bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar die opgroeien met zorg thuis. Meedoen is gratis en je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Aan beide workshops meedoen kan ook.

Meld je aan via projectbureau@sce.nu

De Brusjedag is onderdeel van de Dordtse Verwenweek. Er zijn in die week allerlei activiteiten voor mantelzorgers en kinderen en jongeren die thuis te maken hebben met zorg.

Workshop DJ’en | 15:00-16:00u

In deze workshop gaan we DJ-en! Dit doe je door 2 bestaande nummers samen te voegen tot iets nieuws: ‘mixen’ in DJ-taal. Zo wordt jouw feestje altijd een succes.

Workshop Striptekenen | 16:15-17:15u

Teken een korte strip van 3 plaatjes waarin je zelf de hoofdrol speelt! Er is aandacht voor hoe we onszelf als stripfiguur kunnen tekenen en voor het bedenken van een grap. Daarna werk je je idee uit tot je eigen strip.

ToBe Tipt