share

Workshops Dans & Theater en Kunst & Design voor kinderen in de herfstvakantie

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat de herfstvakantie er weer aan komt! Niets te doen in de herfstvakantie? Op donderdag 19 oktober organiseert ToBe een leuke workshopdag in het Energiehuis. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans & Theater en Kunst & Design.

Workshopdag 6 – 12 jaar
Alle kinderen volgen over de gehele dag beide workshops: Theater & Dans en Kunst & Design, waarbij je met een mooi kunstwerk naar buiten gaat. Tijdens de lunch eten de deelnemers met elkaar een zelf meegebrachte boterham. We sluiten de dag rond 14.30 uur af met een groepsfoto en een korte eindpresentatie aan elkaar en de ouders/verzorgers.

10.45 – 11.00 Inloop & kennismaking in de ontvangstruimte
11.00 – 12.30 Workshopronde 1
12.30 – 13.00 Lunch met zelf meegebrachte boterhammen
13.00 – 14.30 Workshopronde 2
14.30 – 14.45 Eindpresentatie
14.45 – 15.00 Vertrek

De workshops
KUNST & DESIGN
Wil jij in het kinderatelier een mooi schilderij maken, maar zonder verf? Kom mozaïeken. Je gaat met kleine steentjes een schilderij maken om thuis neer te zetten. Het thema is, hoe kan het ook anders…herfst!
Docent: Conny Pols

DANS
Helemaal losgaan en bewegen op stoere muziek; bij hiphop staat de flow centraal. De Hiphop workshop is vrolijk en energiek. Je kunt even helemaal losgaan en bewegingen leren op stoere muziek. Doe mee en laat je verrassen door leuke moves.
Docent: Rashida Willems

THEATER
Improviseren naar aanleiding van woorden, plaatjes en gekke voorwerpen samen met de docent; dat is waar het om draait bij deze workshop. Hoe zorg je ervoor dat iedereen in een deuk ligt als je uitglijdt over een bananenschil, vastgeplakt zit aan je stoel of je je moet verstoppen? Op vrolijke muziek en met onhandige trucs maken we elkaar aan het lachen. Plezier en kennismaking staan voorop tijdens deze workshop.
Docent: Marjolijn Gunst

Kleuterochtend 4 – 5 jaar
09.15 – 09.30 Inloop
09.30 – 10.30 Workshop Theater óf Dans

De workshops
THEATER
Ga mee op theater avontuur! Tijdens deze workshop gaan we samen toneelspelen. Met muziek en een spannend verhaal neemt de docent je mee op een fantasie reis. Speel je een dier of een dappere held? Beweeg, doe alsof en ontdek wat je allemaal kunt!
Docent: Marjolijn Gunst

DANS
Plezier staat centraal bij Kleuterhiphop! Superhelden en heldinnen, het oerwoud, een robot…. je danst aan de hand van een leuk thema. Je krijgt feeling voor de dansstijl, leert op het tempo te bewegen en ontwikkelt coole hiphopmoves.
Docent: Rashida Willems

Kaartverkoop
Een kaartje voor de workshopdag 6-12 jaar kost € 10,- per kind. Een kaartje voor de kleuterochtend kost €5,- per kind. De kaartjes voor de workshopdag zijn HIER te koop en aan de kassa van het Energiehuis. Deze is geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?