share

Workshops Dans, Kunst & Design, Popcentrale Podium en Jamstage tijdens Wantijpop

Het wordt weer een groot feest in het Wantijpark tijdens Wantijpop op zaterdag 11 juni van 13.00 - 23.00 uur met Di-Rect en Douwe Bob als headliners, 'onze' Dordste PollyAnna, workshops Dans en Kunst&Design op Koning Eik, optredens Popschool-, lokale en regionale bands Popcentrale Podium en ook nog een Popcentrale Jamstage!

Dit jaar spelen onder andere Di-Rect en Douwe Bob als headliners. Maar ook ‘onze’ PollyAnna staat op het hoofdpodium om 14.30 uur. Giel Beelen noemt PollyAnna hét Nederlandse talent van 2015. De Dordtse singer-songwriter PollyAnna is aan het doorbreken en haar nummer wordt regelmatig gedraaid op lokale en landelijke radiostations.

Popcentrale Podium en Popcentrale Jamstage
De Popcentrale heeft al enkele jaren een eigen podium op Wantijpop. Lokale en regionale bands krijgen hier de kans op te treden voor een groot publiek. Het Popcentrale Podium van Wantijpop wordt geopend door jonge muzikanten die les hebben bij de Popschool. Wil jij ook graag met andere muzikanten in een band spelen? Dan kun je bij de Popschool in een band spelen en wie weet speel jij volgend jaar ook op Wantijpop! Er is een extra tent op het veld bij het Popcentrale Podium. In deze tent staat de ‘Popcentrale Jamstage’, waar akoestische optredens en jamsessies plaats zullen vinden. Dit jaar zijn ook de jonge Popschool Kids te zien en horen op de Jamstage van 13.15 tot 14.00 uur.

>> Klik HIER voor het progamma Popcentrale Podium
>> Klik HIER voor het programma Popcentrale Jamstage

Workshops ToBe Kunst & Design en Dans op Koning Eik
Voor de kleinere festivalbezoekers is Koning Eik ‘the place to be’! Naast Woezel & Pip, de leukste Poppenkast met Jacobus Wieman en nog véél meer. ToBe Kunst & Design en Dans geven de volgende leuke workshops:

ToBe Kunst & Design

 1. 13.00 – 18.00 Dieren Versieren
  Maak je lievelingsdier of gebruik een van de voorbeelden. Met de slimme tips van de kunstenares en docente Diana van Hal maak je de allermooiste kunstwerken zoals jij dat wilt.
 2. 13.00 – 18.00 Striptekenen
  Vind je het leuk om poppetjes te tekenen? Of wil je jezelf als spectaculaire artiest tekenen, om vervolgens deze op een podium te zetten die je daarna ook nog kunt versieren? Kom dan naar de workshop striptekenen waar je aan de slag gaat onder begeleiding van één van de leukste docenten van ToBe: Joeri van den Anker.

ToBe Dans

 1. 17.45 – 18.15 Dancefun
  Houdt jouw kleintje van dansen én spelen? Bij juf Grace kan het allebei! Blaas je op als een ballon en spat daarna uit elkaar. Sta zo stil als een standbeeld en dans dan zo snel als je kan. Met deze coole juf ga je dansend de zomer in. En pssst: bij ToBe geeft ze nog veel meer vrolijke lessen aan peuters en kleuters.
 2. 18.30 – 19.00 uur Dance-a-long
  Ben jij een stoere jongen of meid? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Net als bij de selectiegroepen begint dansjuf Grace met een goede warming-up. Wanneer alle spieren warm zijn, leer je stap voor stap een coole dans. Zit hij er helemaal in? Top! En voor wie nog energie heeft is de vloer daarna vrij om je beste moves laten zien op leuke bekende liedjes.

>> Klik HIER voor het programma Koning Eik

Tot op Wantijpop!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?