share

Winnaar kleurwedstrijd bekend!

Het grid in de nieuwe foyer hangt vol met de mooiste kleurplaten; maar wie heeft deze het mooist ingekleurd? De winnaar van de kleurplatenactie t/m 6 jaar is de 4-jarige Maurits Nieuwehuyzen. In de categorie t/m 15 jaar heeft de kleurplaat van Manon en Pauline gewonnen. Gefeliciteerd met jullie goodiebag!

Kleurwedstrijd
Speciaal voor de opening van de foyer tekende Strip en Games Tekenen docent Joeri van den Anker twee bijzondere kleurplaten. In de afgelopen weken is er hiervoor een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar. Kleine én grote kinderen hebben zich creatief uitgeleefd en ze zo mooi mogelijk ingekleurd.

En de winnaar is…
De winnaar van de kleurplatenactie t/m 6 jaar is de 4-jarige Maurits Nieuwehuyzen. Gefeliciteerd! Wij nemen snel contact op met je ouders zodat je jouw goodiebag snel in ontvangst kunt nemen.
In de categorie t/m 15 jaar heeft de kleurplaat van Manon en Pauline gewonnen; ook aan jullie gefeliciteerd! Omdat er geen gegevens op de kleurplaat staan, kunnen jullie contact met ons opnemen om de goodiebag in ontvangst te nemen. Mail naar klant@tobe.nl.

Alle creatieve deelnemers bedankt; door jullie is de foyer weer een stukje mooier!

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?