Première "Een steentje in je schoen" door talentgroep - ToBe
share

Première “Een steentje in je schoen” door talentgroep

De jongeren (14-20 jaar) van de talentgroep Productie spelen op zaterdag 18 en zondag 19 maart de voorstelling 'Een steentje in je schoen'. Samen met een artistiek team van ToBe Jeugdtheaterschool maakten zij deze voorstelling waarin ze het verhaal vertellen van Wieke die op een eiland woont. De voorstelling speelt in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis, op zaterdag om 15:30 en 19.00 uur en op zondag om 14:30 uur.

Kaarten zaterdag 18 maart 15:30 uur (try-out)
Kaarten zaterdag 18 maart 19:00 uur (première)
Kaarten zondag 19 maart 14:30 uur

Wieke woont op het eiland met haar opa. Thuis gaat het namelijk niet goed. Op het eiland kan Wieke ontsnappen aan de werkelijkheid. Maar lukt dit ook? Of komt de werkelijkheid toch naar je toe, waar je ook heen vlucht?

Talentgroep

De Productie maakt jaarlijks een nieuwe voorstelling. Jongeren die deelnemen aan deze theatergroep zijn enthousiaste en ervaren spelers. Tijdens het repetitieproces ervaren ze de verschillende fases van het maken van een voorstelling en krijgen ze ook te maken met decor, kostuum, licht en publiciteit.

Credits

Spel: Ela Basar, Phebe Mouthaan, Guus van Pelt, Angel Reedijk, Ravi Rekker, Adelia Da Silva, Annabel Valkman, Bente Marit Wijsman en Damian Brandt.
Regie: Marcos Valster
Choreografie: Lisa Dammiaans
Zang: Kiki Luitwieler
Decor en Kostuum: Marcos Valster
Productie: Mitchell Amsterdam
Techniek: Sven Oudenaarden en Evelyne Steenberghe

ToBe Tipt