Vier je kinderfeestje bij ToBe - ToBe
share

Vier je kinderfeestje bij ToBe

Wij regelen jouw kinderfeestje buiten de deur! We zorgen voor een onvergetelijke verjaardag in het Energiehuis, met een feestelijke ontvangst en een creatieve verjaardagsworkshop voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt kiezen uit workshops Theater, Zang of Kunst & Design, gegeven door professionele docenten. Je bent 1,5 tot 2 uur bij ons in huis, afhankelijk van de workshop die je kiest.

De workshopdata, tijden en de thema’s hebben we al voor je ingepland. Zo kies en bestel je eenvoudig je kinderfeestje online tegen een vaste prijs. Betalen kan met iDeal of via een factuur of automatisch incasso. Wij regelen de rest.

Ga direct naar alle data van onze Kinderfeestjes

Zo ziet een kinderfeestje bij ToBe eruit

We ontvangen je met slingers en bekertjes limonade. Dit is het moment om cadeautjes te geven, je krijgt ook een presentje van ToBe. Voor de volwassenen is er gratis koffie en thee. Je kunt zelf iets lekkers meenemen voor dit moment, zoals taart of lunch. Wij zorgen voor bordjes en bestek.

Na 30 minuten start de workshop. De workshops Theater en Zang duren 60 minuten en de workshops Kunst & Design 90 minuten. Je kunt bij Theater en Kunst & Design kiezen uit verschillende workshops die aansluiten op je leeftijd en wat je leuk vindt om te doen. Bij Zang bieden we één workshop aan en passen we de inhoud aan aan de leeftijd van de deelnemende kinderen.

Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je bij de data van onze Kinderfeestjes, via de link hierboven.

Er is plaats voor maximaal 15 kinderen, incl. de jarige, en 2 begeleiders.

ToBe Tipt