share

Van jong poptalent tot podiumbeest: Popschool Live!

Op 30 juni in Ridderkerk en op 4, 5 en 6 juli in Dordrecht vond de Popschool Live! plaats. Tijdens de Popschool Live! avonden mogen leerlingen van de popschool laten horen en zien wat ze in hun mars hebben.

De Popschool Live! avonden zijn een belangrijk onderdeel van de leerlijn van de Popschool: de jonge muzikanten krijgen onder begeleiding van hun docenten de kans om op een echt podium hun talenten en hard geoefende repertoire te laten horen. Op vrijdag 30 juni stonden de popleerlingen uit Ridderkerk op het podium van de Gooth. Zowel de nieuw gevormde bands en leerlingen van de zangafdeling als de gevorderde bands hebben, ondanks de hittegolf, fantastische optredens gegeven. We hopen dat iedereen die aanwezig was genoten heeft van de gezellige avond in de Gooth!

Op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juli stonden de leerlingen van de Popschool in Dordrecht te knallen op het podium van de Talent Stage in het Energiehuis. De sfeer was top en namens alle docenten van de Popschool en de Popcentrale Crew: we kijken uit naar het nieuwe seizoen en alle mooie optredens van de leerlingen!

Wil je meer weten over de Popschool en/of je inschrijven voor volgend seizoen? Kijk dan op www.tobe.nl/popschool.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?