share

ToBe viert Koningsdag in Papendrecht

Tijdens Koningsdag op 27 april verzorgt ToBe leuke kinderworkshops en een muziekprogramma op het Muziekpodium (Marktplein) en in de Muziektent in Papendrecht. Zodra de hoedjesparade aankomt, wordt het programma officieel geopend door de Burgemeester. Daarna barst het muziekfeest los!

Muziekprogramma
Van 10.00 tot 19.00 uur zijn er optredens van onder andere Excelsior, Francesco, Harmonice, Celeste, de Additionals, Maarten Teekens, gitaarband Colours en 2B met band. Bijzondere optredens komen van topmuzikanten uit Tsjechië. Zowel The Beatles Revival Band als ABBA CZ uit Praag zullen het podium betreden en het publiek meenemen naar vroegere tijden met de heerlijkste coverhits. Tussen de muziekoptredens door zijn er dansoptredens van de Hiphop Demo Crew 9-12 jaar en de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar van ToBe Dans. Deze groepen staan onder leiding van dansdocenten Rashida Willems en Grace van Gilst.

Workshops
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Op het kinderplein zijn er survivalbanen, springkussens en het Wasko-verkeerspleintje. ToBe verzorgt in de koepeltentjes op dit plein toffe workshops Striptekenen, Muziek en Dans voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kijk voor het volledige programma op: www.papendrecht.nl/koningsdag

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?