ToBe tijdens de Dordtse Cultuurnacht - ToBe
share

ToBe tijdens de Dordtse Cultuurnacht

Maak kennis met de cultuurinstellingen van Dordrecht tijdens de Dordtse Cultuurnacht op zaterdag 9 oktober. Zwerf een avond door de stad, bezoek verschillende locaties en drink daarna een drankje tot middernacht. Breng in het Energiehuis een bezoek aan de Popcentrale, Bibelot en Kunstmin, én ga vooral ook even kijken bij de voorstelling door 10 jongeren van ToBe Jeugdtheaterschool!

Voor toegang tot het programma in het Energiehuis bestel je een gratis kaartje, je kunt hiermee alle activiteiten in het pand bezoeken.
Gratis ticket bestellen >>

Ode aan het klagen en de ergernissen
Tien jongeren van ToBe Jeugdtheaterschool maakten speciaal voor de Cultuurnacht een korte theatervoorstelling over: klagen en zielig zijn.
‘Klagen kan iets goeds zijn, een stress “relief”, daarna voel je je weer goed. Als ik klaag willen anderen direct helpen. Laat me toch lekker klagen.’
Onder leiding van theatermaker Marcos Valster werkten de jongeren door middel van improvisatieopdrachten in drie repetities toe naar de voorstelling. Marcos werkt altijd graag vanuit de spelers, zo blijft een scène puur en van de spelers.

Kijk voor het volledige programma van de Dordtse Cultuurnacht op dordtsecultuurnacht.nl.

ToBe Tipt