share

ToBe Theater & Dans sluit het seizoen feestelijk af

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) en ToBe Dans sluiten in juni het seizoen feestelijk af met presentatiefestivals in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. Op zondag 12 juni laten leerlingen Dans zien wat ze dit seizoen geleerd hebben tijdens de vijf voorstellingen van het Dansfestival. Vorig weekend was het de beurt aan de leerlingen van de jeugdtheaterschool tijdens Festival Hoogspanning. Een groot succes met meer dan 1000 bezoekers!

Wat is er leuker dan het seizoen afsluiten met een optreden in het theater! Daarnaast is het ook erg leerzaam om voor publiek op te treden en beleven de leerlingen samen een gezellig en spannend weekend.

ToBe Dans
De dansers van ToBe laten tijdens het dansfestival een verrassende mix van dansstijlen zien, waaronder Breakdance, Hiphop, Fusion Bellydance, Moderne Dans en Ballet. Ook de Hiphop Demo Crew en Modern Jazz Demo Crew geven een show case tijdens het festival.
Dansfestival | zo 12 juni KAARTEN >>>

Jeugdtheaterschool Dordrecht
Alle leerlingen van de jeugdtheaterschool werkten in de laatste zeven lessen van het seizoen aan een presentatie voor Festival Hoogspannning in het weekend van 3-5 juni. Zo hebben ze aan de meer dan 1000 beoekers laten zien wat ze geleerd hebben bij de lessen acteren, zang en dans.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?