share

ToBe Solisten Concours 2019

Talentvolle muzikanten uit de regio doen mee aan het ToBe Solisten Concours op zaterdag 9 februari in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het concours start om 11.00 uur en rond 14.00 uur is de prijsuitreiking. Iedereen is van harte welkom!

Voor het vijfde jaar organiseert ToBe een muziekconcours, deze keer staat de solist centraal. Voor deze editie hebben zich al 13 muzikale talenten (ook niet-ToBe leerlingen) ingeschreven. De jongste soliste is 9 jaar en staat met haar viool op het grote podium van Ketel 1.

Een vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit. Er zijn drie categorieën: tot 12 jaar, van 12 tot 17 jaar en vanaf 17 jaar.

Programma
Het Solistenconcours start om 11.00 uur en de prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 13.50 uur. Na de prijsuitreiking, rond 14.00 uur, volgt nog een kort optreden van de drie winnaars.
Programma optredens deelnemers zaterdag 9 februari 

Prijzen
Een van de prijzen is het meespelen als solist tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.

Locatie en kaartjes
Het ToBe Solisten Concours is op zaterdag 9 februari en vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148, in Dordrecht.

Kaartjes voor bezoekers kosten €5,00/ €3,00 (t/m 20 jaar) en zijn HIER te bestellen via de website of te koop aan de kassa van het Energiehuis.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?