share

ToBe Online komt eraan

2020 gaf ToBe onverwachts een flinke dosis ervaring in online lesgeven en het organiseren van online events. We werkten daarvoor al een tijdje aan ons nieuwe, online platform ToBe Online. Nu vindt binnenkort de lancering al plaats!

ToBe Online wordt dé plek om vanuit huis, of waar je ook bent, actief met kunst en cultuur bezig te zijn. Ben je cursist bij ToBe? Dan krijg je je eigen account waar je lesfilmpjes van jouw cursus kunt bekijken. Dat is handig voor als je bijvoorbeeld een keer niet naar de les kunt komen. Daarnaast zullen eventuele ZOOM-lessen straks verlopen via ToBe Online.

Speciale, online cursussen
In de toekomst vind je op ToBe Online ook cursussen die speciaal zijn ontwikkeld om online te volgen. Daarnaast zullen live streams van onze events daar plaatsvinden én kun je via je account je werk delen met je medecursisten.
De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en ToBe is op ontdekkingstocht. We zullen je blijven verrassen met nieuwe online cursussen en events. Ontdek je straks met ons mee?

Veilig
Het grote voordeel van ToBe Online is dat we alle deelnemers een veilige omgeving bieden waar je privacy is gewaarborgd. Daarom vinden straks al onze online (live) lessen plaats via je persoonlijke account en zijn bijvoorbeeld de live stream van presentaties, concerten en voorstellingen alleen te zien voor geselecteerde toeschouwers, zoals ouders of mensen die een ticket hebben gekocht voor het event.

#WeBlijvenBezig

ToBe Tipt