share

ToBe Jeugdtheaterschool valt in de prijzen op 5RoeFestival

De jongerengroep Theaterlab van ToBe Jeugdtheaterschool won op zondag 10 juni de 2e prijs voor Beste Groep tijdens het 5RoeFestival. De 22 spelers in de leeftijd van 13 tot en met 20 jaar speelden een korte voorstelling gebaseerd op Icarus, uit de Griekse Mythologie. Het festival vond plaats in Noordwijkerhout op het Teylingen College.

5Roe
5Roe is een jaarlijks theaterfestival dat jongeren een podium biedt om hun talent te laten zien en zich te meten met anderen. De deelnemende theatergroepen speelden allemaal 30 minuten.

Wat vond de jury er van?
“Deze groep wist samen een heel mooi sterk geheel te vormen. De gezamenlijke concentratie was heel goed. Ze gave elkaar de ruimte. Individuele teksten en dansen konden mooi in de groep bestaan. Complimenten voor de 22 spelers.”

Voorstelling
Thema’s als vriendschap, vrijheid, liefde en vliegen waren uitgangspunten bij het ,maken van de voorstelling. In februari presenteerden ze al losse scènes, dansen en muziekstukken in Ketel 2 van het Energiehuis tijdens de montagevoorstelling 3XRAUW. Op zondag 24 juni laten nog een kleine compilatie van nieuw materiaal zien tijdens het Jeugdtheaterschoolfestival.

Meer informatie over 5RoeFestival is te vinden op www.5RoeFestival.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?