share

ToBe in de Oudheidkamer Ridderkerk

ToBe organiseert in 2016 de concertenreeks ToBe in de Oudheidkamer, Kerksingel 26 in Ridderkerk. Getalenteerde muzikanten geven drie concerten met een divers repertoire aan muziek. De Oudheidkamer concerten vinden plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur. Een kaartje voor een concert kost €5,-.

23 januari 2016: Duo Rossignol 
Duo Rossignol, bestaande uit Alice Gort-Switynk en Elly van Munster, speelt het repertoire “Music for a while“. Op het programma staan werken voor blokfluit en theorbe van onder andere William Babell, Giovanni Antonio Pandolfi Mealli en Arcangelo Corelli da Fusignano. 

5 maart 2016: Trio Indigo
Het Trio Indigo bestaat uit Feyona van Iersel (viool), Irma Haverkamp (altviool) en Naomi Rubinstein (cello). Drie gepassioneerde musici die naast hun werkzaamheden als orkestmusicus en muziekdocent het allerliefst kamermuziek spelen. Speciaal voor het Oudheidkamer Concert komt het trio als strijktrio en speelt voor deze gelegenheid muziek van Ludwig van Beethoven in Es Groot, Franz Schubert in Bes Groot en de Serenade van Ernst van Dohnányi.

16 april 2016: Mind the Gap Experience
Bij Mind the Gap Experience gaat een klassieke visie samen met elektronica, pop, eigentijds gecomponeerde jazz en volksmuziek. Het gebruikte instrumentarium is al even divers: de meest uiteenlopende toets-, snaar-, slag- en blaasinstrumenten passeren de revue. Een veel gehoorde reactie bij de eerste voorstellingen was: “Je krijgt geen tijd om je te vervelen; zoveel variatie, van humor tot diepgang, altijd verrassend.” Anderen omschreven het als “een mooie mix tussen muziek, theater en filosofie”. De groep bestaat uit Roelof Meijer, Armin Segger en Petra Wolters.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?