share

ToBe in de meivakantie

Van vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei zijn er geen lessen bij ToBe in verband met de meivakantie. Klantenservice blijft wel bereikbaar tijdens de vakantie, met uitzondering van Goede Vrijdag en Paasmaandag (22 april). En tijdens de meivakantie zijn er een aantal leuke activiteiten!

De wekelijkse Inloop Kunst & Cultuur op dinsdagochtend gaat gewoon door op 30 april en 7 mei. Op dinsdag 30 april zijn er gratis muziekworkshops voor kinderen van 8-14 jaar in wijkcentrum Koloriet en is er een Kinderdag op donderdag 2 mei voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei speelt in het kader van Theater Na de Dam de voorstelling Toen het oorlog werd op locatie bij EGM architecten (Wilgenbos 20).

De Popcentrale heeft een vol programma in de meivakantie met onder andere de halve finale van de Grote Prijs van Dordt en een urban feest voor tieners.

Op donderdag 18 april zijn de ToBe-lessen vanaf 14.45 uur geannuleerd in verband met The Passion, kijk HIER voor meer informatie over donderdag 18 april.

Het Energiehuis is iedere dag open tijdens de meivakantie. Je kunt dus ook terecht bij café Brandstof, grand café Khotinsky, Schouwburg Kunstmin en poppodium Bibelot.

Kijk HIER voor info over alle vakanties en vrije dagen bij ToBe.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?