share

ToBe in Concert #3: Vivid 2.0 en The Customs Stage Band

Op donderdag 7 april vindt het swingende derde ToBe in Concert plaats in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. ToBe in Concert is een serie van vier concerten waarbij een regionale (amateur) bigband of vereniging en een (semi)professionele band met aankomend toptalent speelt in Het Plein.

De prijs is € 7,50 en kaarten zijn online en op de avond zelf contant aan de deur verkrijgbaar. Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Donderdag 7 april wordt een swingende avond met de band Vivid 2.0 voor de pauze en The Customs Stage Band na de pauze. Klik HIER voor de kaartverkoop.

Vivid 2.0
Deze band bestaat uit Nico Laban (drums), Kees van Wuyckhuyse (bas), Arie-Kees Kleinjan (gitaar) en Inge Flohr (Pink) (zang). Een band waarin 4 vrienden elkaar muzikaal inspireren en versteld doen staan van de enorme klik en humor die hen al vanaf de schooltijd verbindt. De vrolijke melodieën maken de swingrock en jazz tot één geheel waarbij de teksten een gevoelige snaar raken. Een verrassende uitspatting van alleen eigen nummers is de garantie voor een afwisselende dans en luister avond met Vivid2.0. www.facebook.com/vivid2.0

The Customs Stage Band
Deze kleine bigband bestaat uit leden van het Orkest van de Nederlandse Douane. Met een fris en gevarieerd programma toeren zij langs diverse grote en kleine evenementen zoals de Wereldhavendagen in Rotterdam en de Vierdaagse in Nijmegen. Samen met zangeres Isabella Ramaekers begint elk optreden met heerlijke jazzy- en easy listening muziek. Of het nu gaat om herkenbare muziek uit de jaren ‘40 en ’50 of zwoele Zuid-Amerikaanse klanken, met The Customs Stage Band reis je moeiteloos grenzen over. Stijldansen of lekker vrij swingen, er is voor elk wat wils.

Een greep uit het repertoire, om alvast in de sfeer te komen: Diamonds are a girl’s best friend, Route 66 en nog vele andere nummers van o.a. Stevie Wonder, Michael Jackson, Michael Bublé, Gloria Gaynor, Jennifer Lopez. Kortom elk optreden met The Customs Stageband wordt een feestje waarbij niemand lang stil kan blijven staan.
Nieuwsgierig? Kijk dan ook eens naar de filmpjes van Customs Stage Band op Youtube.

ToBe in Concert #4
Het volgende ToBe in Concert is op woensdag 1 juni 2016 om 20.00 uur in het Plein.
Klik HIER voor meer informatie.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?