share

ToBe Dansfestival met 6 dansvoorstellingen door 360 dansers

360 ToBe dansers laten op zondag 9 april in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis zien wat ze geleerd hebben dit seizoen. Dream it, Work it, Wish it!

Wat is jouw droombaan? Wie zou jij willen zijn? Wat doet werk met je? Tijdens de lessen hebben de docenten met de dansers gewerkt  aan de presentaties voor Dansfestival. Het Dansfestival bestaat uit zes voorstellingen van 30 à 45 minuten:

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop via de onderstaande linkjes of aan de kassa van het Energiehuis (let op: alleen pinnen). De prijs van één kaartje is € 5,-. Wanneer je twee voorstellingen bezoekt kun je gebruik maken van een Package Deal. Je betaalt dan per kaartje €4,-. Je betaalt dus voor twee kaartjes van 2 verschillende voorstellingen in totaal € 8,- in plaats van € 10,-.

Maximaal 3 kaarten per deelnemer
In de theaterzaal Ketel 2 is plaats voor maximaal 180 bezoekers (per voorstelling treden gemiddeld 60 dansers op). Om iedereen de mogelijkheid te geven evenveel fans mee te nemen is er een maximum aantal kaartjes dat je kunt afnemen, namelijk 3 per deelnemer. Deze blokkade van 3 kaarten per deelnemer loopt van 10 maart tot en met zondag 2 april 2017. In de week van maandag 3 april t/m zo 9 april worden de overgebleven kaartjes weer in de verkoop gedaan.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?