share

ToBe Dans doet openingsact Vrieseplein op 25 november

De heropening van het Vrieseplein wordt vrijdag 25 november gevierd met een speciale editie van het jaarlijkse Dordts Singer Songwriter Festival. Tal van singersongwriters vullen het pleintje met hun eigen, unieke klanken en muziek. Om 19.00 uur vindt de officiële opening van het plein plaats door wethouder Rinette Reynvaan. Bijgestaan door dansers van ToBe cultuurcentrum met een speciale openingsact.

Dansers en docent ToBe
De dansers die meedoen vanuit ToBe zijn: Iris Zwaan, Sanne de Vries, Roos Groeneweg, Fay Bloemendaal, Marit van Zetten, Sophie Oversluizen, Skye Meerman, Ainhoa Ortiz de Zarate, Sylvia Ortiz de Zarate en Kim Kouwenhoven. De choreografie is van Leonie van Essen.

Gezellige huiskamer
De afgelopen maanden hebben de buurtbewoners rondom het plein in nauwe samenwerking met de gemeente Dordrecht nagedacht over een nieuwe invulling van één van de mooiste pleintjes in de Dordtse binnenstad. Er is een plan gemaakt, een ontwerp, dat nu haar voltooiing nadert. Het tegelwerk is gelegd naar een ontwerp van kunstenares Katinka van Haren: een vloerkleed, dat doet denken aan een gezellige huiskamer. Het is dan ook precies die gezellige, knusse huiskamersfeer die tot leven zal komen tijdens de feestelijke heropening van het plein.

Line-up:

  • 18:30 – 18:50 uur Francesco Daniel
  • 19:00 – 19:45 uur officiële opening wethouder Rinette Reynvaan en openingsact ToBe Dans
  • 20:00 – 20:30 uur Maikel Staal
  • 20:45 – 21:15 uur Half Way Station
  • 21:30 – 22:15 uur Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo)
  • 22:30 – 23:15 uur Frédérique Spigt

Kijk HIER voor meer informatie over het Dordts Singer Songwriter Festival.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?