share

ToBe Dans crews winnen 2e en 3e prijs!

Alle crews en selectiegroepen van ToBe Dans doen gedurende het seizoen mee aan wedstrijden, shows en talentenjachten. Op 5 februari deed de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar voor het eerst mee aan een wedstrijd en wonnen de 3e prijs! De Modern Jazz Crew werd 4e. Op 12 februari namen de dansers van de Hiphop Demo Crew: ToBe Continued de 2e prijs mee naar huis. Hartstikke goed gedaan, gefeliciteerd!

Dance Legends Event op 12 februari
Hiphop Demo Crew 16+ ToBe Continued van docent Meyline Schuurs heeft de 2e prijs gewonnen tijdens Dance Legends Event in Uden op 12 februari. Wat goed!

Showtime op 5 februari
De Selectie Moderne Dans 9-12 jaar heeft de 3e prijs gewonnen tijdens danswedstrijd Showtime. Afgelopen 5 februari deden de 8 dansers voor het eerst mee aan een wedstrijd met een choreografie van Grace van Gilst en wonnen dus de 3e prijs. Erg goed gedaan en van harte gefeliciteerd!!!

SHJ Drunen organiseerde de 11e editie van deze dansshow in Theater De Voorste Venne.  Bij Showtime mogen alle dansvormen als klassiek, jazz, show en modern de revue passeren. Het is een vriendschappelijke wedstrijd met als belangrijkste reden; dansers een extra optreden bieden en de dansen aan zoveel mogelijk mensen laten zien! De dansen werden beoordeeld door een vakkundige jury. ToBe Dans deed mee met 2 crews: in de categorie 10-12 jaar won selectie Moderne Dans 9-12 jaar de 3e prijs en de ToBe Modern Jazz Demo Crew werd 4e in de categorie duo’s/kleine groepen.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?