share

Audities selectiegroepen ToBe Dans

Ben jij een echte performer en klaar voor ‘the next level’? Doe dan op 14 of 15 september auditie voor een van de selectiegroepen van ToBe Dans. Er zijn twee Hiphop crews (16+ en 11-15 jaar) en een groep Moderne Dans (11-15 jaar). De audities vinden plaats in het Energiehuis in Dordrecht.

Ben jij het teamlid waar we naar op zoek zijn? Overtuig ons met een verpletterende auditie! De auditie vindt plaats tijdens de eerste les van de selectiegroep. Je hoeft geen dansfrase voor te bereiden. Na een kort beraad aan het einde van de auditie krijg je gelijk de uitslag te horen. Meld je aan en misschien sta jij dit jaar nog op het podium!

Auditie Hiphop ‘ToBeContinued’ 16+ | ma 14 sept
Als lid van de Hiphop Selectie ToBeContinued train je onder leiding van Meyline Schuurs aan strakke choreo’s om mee te kunnen doen aan shows, festivals en wedstrijden. Je werkt met je team aan een sterker uithoudingsvermogen, betere techniek en knallende podiumskills.
Aanmelden auditie Hiphop ‘ToBeContinued’

Auditie Hiphop selectie ‘ToBeLittle’ 11-15 jaar | di 15 sept
Als lid van de Hiphop selectie ToBeLittle train je onder leiding van Rashida Willems aan strakke choreo’s om mee te kunnen doen aan shows, festivals en wedstrijden. Je werkt met je team aan je conditie, techniek, groove en attitude om je podiumskills te verbeteren.
Aanmelden auditie Hiphop ‘ToBeLittle’

Auditie Moderne Dans ‘ToBeTalented’ 11-15 jaar | di 15 sept
Als lid van de Moderne Dans selectie ToBeTalented train je in een groep gedreven en getalenteerde dansers onder leiding van Grace van Gilst aan uiteenlopende choreografieën om mee te kunnen doen aan shows, festivals en wedstrijden
Aanmelden auditie Moderne Dans ‘ToBeTalented’

ToBe Tipt