share

ToBe cursisten krijgen buiten dans- en theaterles

De deuren van het Energiehuis blijven nog even dicht, maar buiten op het Energieplein in Dordrecht geven we sinds maart weer dans- en theaterlessen aan kinderen en jongeren. Ook in Ridderkerk zijn we buiten gestart met de nieuwe Peuter- en Kleuterdanslessen op het Koningsplein.

Tot groot plezier van de docenten en de cursisten konden begin maart de danslessen buiten van start, een paar weken later volgenden ook de theaterlessen van de Jeugdtheaterschool. Rond het Energiehuis zijn maar liefst vier plaatsen waar les wordt gegeven: links én rechts van Kinepolis, naast de ingang van de Popcentrale en ter hoogte van de rood, wit, zwarte muurschildering op het Energiehuis.
Vanwege de bijzondere omstandigheden waarin we ons bevinden zijn de lestijden van de cursussen aangepast, zo is er bijvoorbeeld voldoende ruimte voor de wisseling van de groepen.

Weersomstandigheden
Het is bijna iedere dag weer spannend of de lessen buiten door kunnen gaan of toch online plaatsvinden, maar als het even kan vindt de les buiten plaats.

Wil je graag deelnemen aan een van de cursussen die buiten worden gegeven? Vraag dan een proefles aan op de pagina van de cursus van je keuze. Heb je een vraag? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Onze buitenlessen in de pers
Dordt Centraal en De Blauwkai (Ridderkerk) maakten een artikel over onze buitenlessen. Lees HIER het artikel van Dordt Centraal en HIER van De Blauwkai.

Leslocaties gesloten i.v.m. de coronamaatregelen >>
Bereikbaarheid ToBe klantenservice >>
Cursussen voor kinderen en jongeren in Krispijn >>
Start cursussen 2021 >>

ToBe Tipt