share

ToBe at Home

We zitten niet stil bij ToBe. Nu we tijdelijk geen lessen meer kunnen geven op onze locaties zijn de docenten online aan de slag gegaan met het maken van lesfilmpjes of geven ze direct, persoonlijk online les. We vinden het belangrijk dat juist nu iedereen thuis doorgaat met dansen, tekenen, schilderen, theater en muziek maken. Iedereen kan meedoen met de lessen die we online zetten, bankhangen kan altijd nog.

Abonneer je op ons YouTube kanaal en bekijk de lessen in de playlists van “ToBe TV” Dans, Kunst & Design, Muziek en Theater. Naast deze lessen zetten docenten ook andere leuke activiteiten online. We delen alles via social media, dit zijn onze kanalen:

ToBe cultuurcentrum: YouTube, Facebook, Instagram
ToBe Dans: Instagram, Facebook
ToBe Jeugdtheaterschool: Instagram, Facebook
ToBe Popschool: Instagram, Facebook
Muziekschool Ridderkerk: Facebook

Reacties op onze online lessen en activiteiten:
“Wij zijn erg blij met de manier waarop Nathalie van Driel de balletles digitaal heeft voortgezet!” balletles
“X kan haar drumlessen nog steeds prima volgen via FaceTime elke dinsdag! Echt top! Sterkte en STAY SAFE!”drumles
“Jullie doen het fantastisch met de online lessen. Ik zie ook dat het belangrijk is dat dit doorgaat. Ze vinden elkaar niet alleen tijdens de les maar ook erbuiten. Dankjewel dus voor al jullie inzet.” drumles & bandles
“Ja!!! Dinsdag weer :-)) Super tof dat dit zo kan.”
“Jullie doen zoveel goed werk en dat waarderen wij enorm. Keep up the good work!”
“De online lessen zijn kwalitatief net zo goed als de ‘live’ lessen fysiek in het energiehuis! Wij zijn heel blij met deze oplossing en dat juist in deze tijd het ritme van de lessen gehandhaafd blijft.”

We hopen natuurlijk dat we iedereen over een tijdje in goede gezondheid weer op onze leslocaties kunnen ontvangen. Kijk HIER voor de laatste updates over onze cursussen, workshops en activiteiten.

Heb je een vraag? Mail de Klantenservice via klant@tobe.nl, telefonisch zijn we niet bereikbaar.

ToBe Tipt