share

Theaterworkshop in Kunstmin door ToBe Jeugdtheaterschool

ToBe Jeugdtheaterschool geeft op zondag 19 februari om 12.45 uur een gratis theaterworkshop in Schouwburg Kunstmin (Sint Jorisweg 76). De workshop hoort bij de voorstelling Onbekend Land (6+) van Het Houten Huis. Doe mee en ga met Jeugdtheaterschooldocent Themba Schmitz op theateravontuur!

Tijdens deze workshop kom je helemaal in de juiste sfeer voor je voorstellingsbezoek.

De woeste golven van de zee nemen ons mee… We spoelen aan in een land waar alles anders is! De mensen lopen achteruit, eten met hun voeten, slapen onderste boven en spreken een taal met de vreemdste klanken. We proberen zo snel mogelijk te begrijpen hoe alles werkt in dit vreemde land. Het belooft een hilarische workshop te worden met veel muziek!

Praktisch
Om 12.45 uur begint de workshop, daarna bezoek je aansluitend de voorstelling die begint om 14.00 uur. Aanmelden voor de workshop is niet nodig. Wel is de workshop onderdeel van de voorstelling, je hebt een kaartje voor de voorstelling nodig om mee te doen. Kijk HIER voor meer informatie over Onbekend Land en voor het bestellen van kaarten. Vragen over de workshop kun je stellen via marketing@kunstmin.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?