share

Theaterworkshop in Kunstmin door ToBe Jeugdtheaterschool

ToBe Jeugdtheaterschool geeft op zondag 9 april om 12.45 uur een gratis theaterworkshop in Schouwburg Kunstmin (Sint Jorisweg 76). De workshop hoort bij de voorstelling De Grote Illusionist (8+) van Het Filiaal theatermakers. Doe mee en ga met Jeugdtheaterschooldocent Themba Schmitz op theateravontuur!

Tijdens deze workshop kom je helemaal in de juiste sfeer voor je voorstellingsbezoek. Je leert je publiek te misleiden, je verleidt ze om te kijken naar waar jij ze hebben wilt en dan sla je toe! Met veel trammelant kondig je je beste truc aan “De konijn in de hoed!”. Maar wat als het konijn er helemaal geen zin in heeft?

Praktisch
Om 12.45 uur begint de workshop, daarna bezoek je aansluitend de voorstelling die begint om 14.00 uur. Aanmelden voor de workshop is niet nodig. Wel is de workshop onderdeel van de voorstelling, je hebt een kaartje voor de voorstelling nodig om mee te doen. Kijk HIER voor meer informatie over De Grote Illusionist en voor het bestellen van kaarten. Vragen over de workshop kun je stellen via marketing@kunstmin.nl.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?