share

Theaterwerkplaats Jeugdtheaterschool speelt “Vast”

De Theaterwerkplaats van ToBe Jeugdtheaterschool speelt op dinsdag 6 juni de voorstelling "Vast" in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. De JTS Theaterwerkplaats bestaat uit ervaren, jonge spelers, afkomstig van ToBe Jeugdtheaterschool en andere theatergroepen.

Sinds februari repeteerden de jongeren (17-19 jaar) van de JTS Theaterwerkplaats wekelijks voor de voorstelling samen met regisseur Pé Bies. Vast gaat over drie fases in een relatie tussen twee mensen en hoe absurd die relatie is, heeft het allemaal nog zin? Een bizarre zoektocht door de spelers, die waarschijnlijk nooit ophoudt.

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 6,-. Jongeren tot en met 20 jaar betalen € 4,-. Bestel je kaarten HIER of koop ze aan de kassa van het Energiehuis (pin only).

5RoeFestival
Vast speelt ook op 5RoeFestival op zondag 11 juni in Noordwijkerhout. Hét theaterfestival voor jong talent in Zuid-Holland. Het festival biedt de jongeren een podium om hun talent te laten zien, zich te meten met anderen en te leren van proffesionals. De voorstellingen worden beoordeeld door een vakjury.

Spelers
De spelers van Vast zijn: Nanne Bijlsma, Bob Blommers, Sarah Bozuwa, Jill Enserink, Anouk van Lith, Rozemarijn Luiten, Geerten Stumpel, Nina van Tongeren, Jip Verwegen, Floor van der Wal

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?