share

Theaterlab speelt 3x RAUW

De talentgroepen van JTS Theaterlab spelen op zaterdag 17 en zondag 18 februari 3x RAUW. De jongeren (13-19 jaar) geven je een kijkje in hun laboratorium. Ze mengen ter plekke op het podium hun muziek, theaterscènes en dansen tot drie verschillende voorstellingen.

De afgelopen maanden werkten de jongeren aan de hand van Icarus, een figuur uit de Griekse mythologie, aan scènes, dans en muziek over liefde, keuzes maken én vliegen.

Het materiaal dat in de repetities is ontstaan monteert de regisseur tijdens 3x RAUW ter plekke op het toneel. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je dezelfde scènes twee keer speelt, maar dan in een andere volgorde of met andere muziek? Het resultaat is drie totaal verschillende voorstellingen. Niemand weet van te voren wat er gaat gebeuren. Spannend voor de bezoekers, maar ook voor de spelers!

Speeldata 3x RAUW
RAUW 1    za 17 februari 20.00 uur – aansluitend gratis premièrefeest!
RAUW 2    zo 18 februari 16.00 uur
RAUW 3    zo 18 februari 20.00 uur

Credits
spel Theaterlab A: Nerma Begtasevic, Ceder van Cuijk, Juliet van Doornik, Soeta Elsman, Sorsha Finlay, Jort Hersbach, Tjitske de Jong, Juliette Jumelet, Julia Luijsterburg, Elin Meerkerk, Floor ter Meulen, Vera van Nes, Onyever Rach, Senna Roos, Jasmijn van der Sijde, Nina Stolk, Britt de Vormer / spel Theaterlab B: Evi Van Andel, Celine Cid-Bonte, Yunus Emre Kivanc, Lotte Hendriks, Inès Jacobs, Noortje Jacobs, Noa Klaasse, Meira Snel, Marieke Van Stee, Claire Visser / regie: Pé Bies / muziek: Kiki Luitwieler, Cassandra Willemse / choreografie: Ellis Pijnenborg, Marijke de Vos / licht: Sven Oudenaarden / productie: ToBe Projectbureau/ met dank aan: Annelies Hoeneveld

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?