share

The Passion en het Energiehuis

In verband met het tv-event The Passion worden de lessen van ToBe die ’s middag en ’s avonds plaatsvinden geannuleerd.

Waarom geen les?
De voorbereiding en de start van het event zal ‘s middags en ‘s avonds plaatsvinden in en om het Energiehuis. Hiervoor worden het pand en de omgeving deels afgezet. We kunnen niet garanderen dat het Energiehuis goed bereikbaar blijft en onze lessen ongestoord kunnen plaatsvinden, daarom hebben we besloten de cursussen te verplaatsen.

De docenten die een ruimte huren bij ToBe en in eigen beheer hun cursus aanbieden (zoals ToBe & Partners) bepalen zelf of hun cursus doorgaat. Daarnaast gaat de repetitie van de Guerrilla Dance Act voor Festival De Uitdaging (Synode) wel door.

De lessen worden aan het einde van het seizoen, voor de zomervakantie, ingehaald. Alle betrokken cursisten en docenten worden per e-mail ingelicht. Heb je een vraag over deze informatie? Mail dan naar klant@tobe.nl.

Meivakantie
Vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) begint bij ToBe de meivakantie, meer informatie over de activiteiten in deze vakantie vind je HIER.

#jebentnietalleen
In het kader van The Passion in Dordrecht is er de actie #JeBentNietAlleen. Twintig locaties in Dordrecht openen hun deuren voor eigen bewoners en mensen uit de buurt om met elkaar live naar het televisiespektakel te kijken op 18 april. Kijk voor meer info op jebentnietalleen.nl/samen-the-passion-kijken.

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?