Terugblik voorstelling 'Een steentje in je schoen' - ToBe
share

Terugblik voorstelling ‘Een steentje in je schoen’

Negen jongeren van onze theatertalentgroep speelden in het weekend van 18 maart de voorstelling "Een steentje in je schoen". De voorstelling was een groot succes en riep veel emoties en herkenning op bij het publiek. Een dynamiek stuk, waarbij de spelers de gehele theaterzaal gebruikten als hun decor. Het was een extra bijzonder weekend, omdat het de laatste voorstelling bij ToBe was voor theatermaker Marcos Valster.

“Een steentje in je schoen” vertelt het verhaal van Wieke. Een meisje dat op een eiland bij haar opa woont. Thuis gaat het namelijk niet goed. Op het eiland kan Wieke ontsnappen aan de werkelijkheid, maar dit lukt niet altijd.

Marcos Valster

Al 14 jaar loopt Marcos bij ToBe rond. Hij begon als leerling bij ToBe Jeugdtheaterschool en gaf na zijn theateropleiding ook les bij ons. Door de jaren heen heeft hij prachtige stukken gespeeld en gemaakt. Het voorstellingweekend van “Een steentje in je schoen” was zijn laatste voorstelling bij ToBe. ben je benieuwd naar wat hij maakt of nog gaat maken? Volg hem op instagram @marcosvalsterdacostaferreira

Credits “Een steentje in je schoen”

Spel: Ela Basar, Phebe Mouthaan, Guus van Pelt, Angel Reedijk, Ravi Rekker, Adelia Da Silva, Annabel Valkman, Bente Marit Wijsman en Damian Brandt.
Regie: Marcos Valster
Choreografie: Lisa Dammiaans
Zang: Kiki Luitwieler
Decor en Kostuum: Marcos Valster
Productie: Mitchell Amsterdam
Techniek: Sven Oudenaarden en Evelyne Steenberghe

De talentgroep Productie van ToBe Jeugdtheaterschool maakt ieder jaar een nieuwe theatervoorstelling met theater, zang en dans.

Wil je ook in een voorstelling spelen?

Ga naar Productie (14-20 jaar)

ToBe Tipt