share

Terugblik Muziekfestivals Dordrecht & Ridderkerk

We blikken terug op twee mooie Muziekfestivals; op zaterdag 9 september in Dordrecht en op zaterdag 16 juni in Ridderkerk. Tijdens de Muziekfestivals lieten de muziekleerlingen aan hun familie en vrienden horen wat zij geleerd hebben. Ongeveer 150 muziekleerlingen hebben tijdens een van deze twee festivals op het podium gestaan!

Muziekfestival Dordrecht 9 juni
In Dordrecht was de dag verdeeld in drie blokken met in ieder blok een aantal optredens en bijzondere samenwerkingen. Er was een divers programma van strijkers en blazers tot zanggroepjes en grote ensembles. In het ochtendprogramma (Blok A en B) speelde bijvoorbeeld het Drechtsteden Jeugdensemble een bewerking van ‘Le Carnaval des Animaux’ met vertelster Marlieke Fris. ‘s Middags was er zang, piano, hout- en koperinstrumenten en een spetterend optreden van het koperensemble en de ToBe Bigband.

Fotoverslag Peter Verheijen en Danny van der Weck op facebook
RTV Dordrecht registratie van Blok C

Muziekfestival Ridderkerk 17 juni
Voor het programma in Ridderkerk zijn de verschillende docenten leuke samenwerkingen aangegaan.
Speciaal voor deze gelegenheid had Annemarie Rijkeé, docent van De Muziekschool Ridderkerk een festivalstuk geschreven. Aan dit stuk deden fluit-, gitaar-, hobo-, strijk,- en harp ensembles mee. Sommige leerlingen hadden nog maar pas les maar speelden hun partijen goed mee!

Fotoverslag Roelie ’t Jong op facebook

ToBe Tipt

Geef je mening
Geef je mening
over deze pagina
Geen geldig e-mailadres
Geen mening / suggestie ingevuld
Meer feedback achter laten?